Se filmen från tillväxtlunchen!

“Om du är duktig på att kommunicera ditt värdeerbjudande så kommer du också kunna ta bättre betalt och då kommer du kunna öka din lönsamhet på sikt.”
Läs mer

Tillväxtfrukost om hållbarhet.

En klar majoritet av de 40 företagare som deltog på tillväxtfrukosten 14 februari planerar att arbeta mer aktivt med hållbarhet under 2024.
Läs mer

3 tips och 5 nästa steg från Tillväxtfrukosten.

Tillväxtfrukosten den 14/2 2023 handlade om din viktigaste resurs: personalen. Vi fick höra kloka insikter och erfarenheter från Nimavolt, Durgé Byggnads, PGB Group, Datek, Miljonbemanning, Jobbentrén, Lingio och Legio Advokatbyrå. Stort tack till att ni delade med er!
Läs mer

Är du redo för 2023?

Ett årshjul gör att du lättare kan fokusera på en sak i taget, utan att tappa bort något annat. Läs mer och ladda ner din egen mall!
Läs mer

– Tack till Saide som pushade mig!

- Jag har jobbat på Nilsson Bil & Transport i över två år nu. Det var Saide på tillväxt Botkyrka som pushade mig hela vägen till jobbet. Mina kollegor och min chef Janne är underbara.
Läs mer

– Vi är som en stor familj.

- Jag trivs verkligen här, vi är som en stor familj. Och jag är väl lite av en mamma åt dem allihop, trots att jag bara har jobbat här i ett halvår. Alla arbetar som ett lag, precis som det ska vara.
Läs mer

Advokaten: Tre dyra misstag som många företag gör.

Jens-Victor Palm har arbetat som advokat i närmare 20 år och hjälpt många entreprenörer i tingsrätten.
Läs mer

Sveriges snabbast växande bolag?

Det började med tre vänner och ett kalkylark. Tre år senare var de Sveriges snabbast växande bolag och nummer 8 i Europa, enligt the Financial Times. Idag är Qred marknadsledande i 5 länder, har 130 anställda och omsätter 400 miljoner.
Läs mer

Läs detta innan du gör en ny hemsida.

Att fixa en hemsida behöver inte vara så dyrt och svårt som du kanske tror. Börja med att svara på 5 viktiga frågor, så kan vi hjälpa dig med resten!
Läs mer

Jodå, det går visst att hitta bra personal.

Hjulen rullar äntligen och ni hinner inte med? Så hur gör du? Ställer du en snabb fråga till vännerna eller inleder en ordentlig rekryteringsprocess? Här är skälen till varför det lönar sig att sätta av "tiden som inte finns".
Läs mer

Så tar du referenser.

Lita inte på jobbintervjun! Referenser kan ge dig information som gör skillnaden mellan en topprekrytering och ett framtida personalproblem.
Läs mer