Larsson Finmekaniska

– Vi hittade kompetens som ingen trodde fanns

Rekryteringen av tre CNC-tekniker var välbehövd inför den tillväxtresa som företaget står inför. Det konstaterar Linda, vd och delägare på Larsson Finmekaniska.

Läs mer
Harri Hynynen Ventilation & Bygg

– Vi dubblade omsättningen på ett år

Målet var att dubbla omsättning och antal anställda på 3 år. Drygt ett år senare hade Anna & Harri Hynynen dubblat antalet anställda och dessutom delegerat ansvar så Harri inte behövde inte “springa runt som en dåre” längre.

Läs mer
Soltia

– Vi har kunnat växa från 5 till 30 anställda.

Mir slutade sitt heltidsuppdrag som konsult hade hans bolag 5 anställda, två år senare räknar de med att vara 50 anställda. Affärsutvecklingen från Tillväxt Botkyrka har varit en stor hjälp på vägen.

Läs mer
Botkyrka Lås och Säkerhetsmontage

– Nu har vi rätt person på rätt plats!

Anders och Emil var först skeptiska. De ville växa men det fanns ingen personal, det är ju brist i hela branschen. Efter ett år med tillväxt Botkyrka har de anställt en duktig låssmed, styrt upp order-system och har äntligen rätt person på rätt plats.

Läs mer

Kunder

Cathrine Lindell & Tomaz Sjutti

Fogtema finns i Stockholm och arbetar i hela Mälardalen med tätskikt och taksäkerhet. I företaget har vi egna utbildade montörer som lägger tätskikt.

Ankie Larsson

Miljöplanering AB är ett familjeföretag med över 35 års erfarenhet som maskinentreprenör. Vi erbjuder maskintjänster med både grävmaskiner och hjullastare. Vi kan också erbjuda transporttjänster med lastväxlare, kranbilar, schaktbilar och dumper.

Joakim Eriksson

Växla ner och besök Joakim Erikssons Mekonomen-verkstad så får du förstklassig hjälp med ditt fordon. Jocke och hans erfarna team har hjälp nöjda kunder sedan 1992 och kan erbjuda produkter och tjänster med hög kvalité till konkurrenskraftiga priser.

Ulf Jansson

TUR & Company är en yrkesbutik för åkare, här hittad du arbetskläder, tillbehör, utrustning och reservdelar till lastbilar och personbilar. Saknar du någon produkt gör vi vårt bästa för att hjälpa er med att få det i vårat sortiment. I koncernen finns även seviceverkstaden Däcktjänst och personbilsverkstaden Tunabergs Bilservice.

Tomas Ablahad

Tegners bageri strävar mot att ha ett levande sortiment som varieras utifrån säsong. Allt de producerar håller en hög nivå, både estetiskt samt att det ska smaka bra.

Peter Green

Fransbagare/SurÅdeg är ett bageri som bakar och säljer produkter till dagligvaru- och servicehandeln i hela Sverige. De blev nyligen uppmärksammade som en av Botkyrkas tillväxtraketer.

Andreas Sjöström

Vi är ett familjeföretag med 30 års erfarenhet som vill ge varje kund personlig service och trycksaker av högsta kvalitet. Vårt tryckeri i Stockholm är proppat med kunskap för att du ska få bästa möjliga produkt.

Janne Nilsson

Nilssons Bil & Transport är ett åkeri i andra generationen som transporterar allt mellan 0 – 900 kg dörr till dörr och även kör ut färsk betong i hela Mälardalen/Storstockholm.

Anna och Magnus

Spaaks Konditori är ett familjeägt konditori med anor från 20-talet. De erbjuder ett brett sortiment av matbröd, kaffebröd, tårtor, bakverk, kakor och bitar. Allt tillverkas egenhändigt i det närliggande bageriet.