Miljonbemanning

Nätverk för tillväxt på Miljonbemanning.

Ali, Shafik och Saleh såg hur mycket kompetens och talang som inte togs tillvara på arbetsmarknaden. De bestämde sig för att göra något åt det. 5 år senare hade Miljonbemanning 10 anställda och omsatte ca 8 miljoner. De visste att detta var bara början, men behövde hjälp att ta nästa steg.

Läs mer
Botkyrka Lås och Säkerhetsmontage

Rätt person på rätt plats på Botkyrka Lås.

Anders och Emil var först skeptiska. De ville växa men det fanns ingen personal, det är ju brist i hela branschen. Efter ett år med tillväxt Botkyrka har de anställt en duktig låssmed, styrt upp order-system och har äntligen rätt person på rätt plats.

Läs mer
T.U.R och Co

Från styrning till ledning på T.U.R & Co.

År 2020 var T.U.R o Co en framgångsrik verksamhet med många nöjda kunder. VD Ulf Jansson kände att det var dags att ta nästa steg, men osäker på hur. Han kände att han hade fastnat i sin bubbla och sätt att arbeta. Då fick han en inbjudan till nätverkslunch via Facebook.

Läs mer
Tumba Riv och Sanering

Nytändning på Tumba riv och sanering.

Tumba Riv och Sanering grundades 2006 av Stefan och Therese Sivegård med ambitionen att vara ett litet företag, men på bara några år växte de till att bli en betydande aktör i branschen.

Läs mer
Soltia

Från 5 till 30 anställda på Soltia.

Mir slutade sitt heltidsuppdrag som konsult hade hans bolag 5 anställda, två år senare räknar de med att vara 50 anställda. Affärsutvecklingen från Tillväxt Botkyrka har varit en stor hjälp på vägen.

Läs mer
Holmquistsign

Rätt kundfokus på Holmquistsign.

HolmquistSign tillverkar skyltar och har en gedigen historia av kvalitet och hantverk. Bolaget drivs idag av tredje generationen, Jan Holmquist. En utmaning har varit att leverera hög kvalitet med god lönsamhet när marknaden och förutsättningarna förändras.

Läs mer

Kunder

Farzan Athari & Ömer Uzel

LINE Furniture är ett företag inom möbler, design och heminredning med en touch av internationell, modern lyxkänsla. De erbjuder över 100.000 produkter, allt från begagnade Outlet-varor till nya Luxury-modeller, till oslagbara priser och med design för alla smaker. Som ett aktivt import-, transport-, leverans- och serviceföretag strävar de efter att ge människor möjlighet att skapa unika och exklusiva hemmiljöer utifrån sina egna önskemål.

Celine Marcault

Devise är ett framstående it-konsultbolag med bas i Stockholm, känt för sin ambitiösa och engagerade inställning. Sedan etableringen år 2016 hjälper de sina kunder att utveckla produkter av högsta kvalitet.

Rinku Islam

Tryckeriett Stockholm AB är ett av Sveriges snabbast växande företag inom tryck- och reklambranschen. De har ett enormt utbud av tryck, reklam och profilprodukter. Huvudkontoret är i Eriksberg industriområde, där både administrationen, försäljningen och produktionen har sitt säte.

Marie Avik

Flytteliten i Stockholm AB är en sammanslutning av flera flyttfirmor i Stockholm som bildades 2016. De är specialiserade på tunga lyft och tungtransporter. Företaget har en gedigen kunskapsbank och erfarenhet inom området, med anställda som har över 50 års sammanlagd erfarenhet och specialutbildning för att utföra alla uppdrag inom marknaden. Flytteliten i Stockholm AB har på bara några år etablerat sig som en kompetent aktör inom marknaden och visar att de är här för att stanna.

Cathrine Lindell & Tomaz Sjutti

Fogtema finns i Stockholm och arbetar i hela Mälardalen med tätskikt och taksäkerhet. I företaget har vi egna utbildade montörer som lägger tätskikt.

Ankie Larsson

Miljöplanering AB är ett familjeföretag med över 35 års erfarenhet som maskinentreprenör. Vi erbjuder maskintjänster med både grävmaskiner och hjullastare. Vi kan också erbjuda transporttjänster med lastväxlare, kranbilar, schaktbilar och dumper.

Joakim Eriksson

Växla ner och besök Joakim Erikssons Mekonomen-verkstad så får du förstklassig hjälp med ditt fordon. Jocke och hans erfarna team har hjälp nöjda kunder sedan 1992 och kan erbjuda produkter och tjänster med hög kvalité till konkurrenskraftiga priser.

Ulf Jansson

TUR & Company är en yrkesbutik för åkare, här hittad du arbetskläder, tillbehör, utrustning och reservdelar till lastbilar och personbilar. Saknar du någon produkt gör vi vårt bästa för att hjälpa er med att få det i vårat sortiment.

Tomas Ablahad

Tegners bageri strävar mot att ha ett levande sortiment som varieras utifrån säsong. Allt de producerar håller en hög nivå, både estetiskt samt att det ska smaka bra.