Erik Cedergren

Erik Cedergren är grundare av RecPro som erbjuder konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding och är expert inom området.

Teresa Acuña Lopez

Teresa är utbildad inom socialpsykologi och förändringsarbete i arbetslivet. Efter ett ha arbetat med världens största arbetsplatsstudie på Great place to work, grundade hon och kollegan Angela Nihlén företaget Culture by Design. Deras vision är att möjliggöra för alla organisationer att använda sin företagskultur till att skapa större arbetsglädje och bättre finansiella resultat.

Stefan Flemström

Stefan Flemström har arbetat som advokat i över 30 år. Främst har han arbetat med arbetsrätt och kommersiell hyresjuridik, men även med kommersiell avtalsrätt, varumärkesrätt , upphovsrätt, diskrimineringsrätt och fastighetsrätt. Han undervisar i arbetsrätt på Stockholms Universitetet och har skrivit flera böcker, bland andra ”Juridik för småföretagare” och ”Rätt Arbetsrätt”.

Magnus Josephson

Tillväxt Botkyrkas egna upphandlings-expert Magnus Josephson har arbetat med upphandling sedan 1995 och hjälpt företag vinna affärer för över 18 miljarder, i mycket hård konkurrens i en mängd olika branscher.

Magnus Berg

 

Magnus har 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen, varav 10 år som VD.  De senaste sju åren har han ägnat åt att minska sysselsättningsgapet på arbetsmarknaden via bredare rekrytering, effektivare inkludering och utbildning.

 

Hampus Löwstedt

Hampus är personalvetare från Stockholms universitet. Under hela sin studietid arbetade Hampus parallellt som rekryterare/researcher för HCM Partner AB. Utöver studier och jobb var Hampus också med och grundade Stockholms Universitets personalvetarförening (STHLMUP). Hampus är född och uppvuxen i söderort, Stockholm.

Kristoffer Jeansson

Kristoffer Jeansson är grundare av Ryska posten och serieentreprenör.

Tomas Therén

Tomas Therén blev Managing partner till Procuritas 2002. Han är också styrelsemedlem i DSI, Global Scanning and SEM. Tomas har en bakgrund från Bain & Co, Ericsson och Ventshare. Tomas har också en bakgrund inom Endurance racing.

Sebastian af Jochnick

Sebastian af Jochnick är medgrundare till Retail Knowledge. Retail Knowledge är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktat på detaljhandeln.

Patrik Wahlén

Patrik Wahlén har en ekonomiexamen från Lunds Universitet och är medgrundare av Volati samt av Wahlén & Partner. Han har tidigare arbetat på Kemira samt Ernst & Young Management Consulting AB.