Teamet

Kevin Ryan

CEO

kevin.ryan@tillvaxtbotkyrka.se

Kevin är en av grundarna av stiftelsen Tillväxt Stockholm och är ansvarig för etableringen av Tillväxt Botkyrka. Civilekonom med bakgrund från Unilever, Fryshuset och 10 år som entreprenör och grundare till THREAD AB med fokus på management consulting och värderingsstyrt ledarskap. Kevin är född i USA och uppvuxen i Kanada.

Saide Hanna

Rekryterare

0720618130

saide@tillvaxtbotkyrka.se

Saide har ansvaret för att bygga ett nätverk av arbetssökande i Botkyrka. Saide är född och uppvuxen i Syrien. Hon är grundskolelärare i botten och har utöver det en utbildning i ekonomi, löner och administration. Sen hon kom till Sverige har hon jobbat inom vården, som vårdbiträde, med redovisning på en redovisningsbyrå och även en tid som lärare. Förutom att bygga starka relationer till kandidaterna och pusha dem i sitt arbetssökande är Saide kontorsansvarig för Tillväxt Botkyrka och har administrativa uppgifter kring ekonomi.

Bengt Waldemarson

Affärsutvecklare

bengt@tillvaxtbotkyrka.se

Bengt har rollen som senior affärsutvecklare i Tillväxt Botkyrka och jobbar tillsammans med entreprenörerna i Botkyrka med deras tillväxtresa. Han driver parallellt konsultföretaget Relationera AB och varit entreprenör och företagare senaste 15 åren med fokus på att skapa tillväxt för företag och organisationer. Har senaste 25 åren haft roller som VD, säljchef, marknadschef, varumärkeschef och projektledare. Bengt är född och uppvuxen i Granö i Västerbotten men har bott i Stockholm i över 30 år.

Max Lauritzen

Rekryteringsansvarig

max@tillvaxtbotkyrka.se

Max är ansvarig för Tillväxt Botkyrkas olika rekryteringserbjudanden vilket innefattar långsiktiga satsningar för att möta kompetensbehovet i kommunen. Han har tidigare drivit eget företag i mediabranschen i 7 år där han hjälpte företag och organisationer kommunicera med hjälp av film. Efter det studerade han entreprenöriellt ledarskap på Kaospiloterna, en skola uppmärksammad av bl.a. Harald Business Review. Max är född och uppvuxen i Stockholm.

Hampus Löwstedt

Rekryteringskonsult

hampus@tillvaxtbotkyrka.se

Hampus arbetar med att stötta Botkyrkas entreprenörer i rekrytering av ny personal. Hur vi hittar de kandidater som kan få tillväxtföretagen att växa. Kandidater med rätt kompetens och drivkraft. Hampus är Personalvetare från Stockholms universitet. Under hela sin studietid arbetade Hampus parallellt som rekryterare/researcher för HCM Partner AB. Utöver studier och jobb var Hampus också med och grundade Stockholms Universitets personalvetarförening (STHLMUP). Hampus är född och uppvuxen i söderort, Stockholm.

Maria Idebro

Affärsutvecklare

maria@tillvaxtbotkyrka.se

Maria har varit med sen uppstarten av Tillväxt Botkyrka. Hon är den som införde ett agilt arbetssätt för teamet och är också kommunikationsansvarig. Maria är Civilingenjör i Farkostteknik och har över 15 års erfarenhet av ledarroller inom IT-branschen på företag som Scania, HiQ, H&M och Ericsson. Maria är född och uppvuxen i Nyköping. Bor sedan 1998 i Stockholm.