pil-1.png

Teamet

Kevin Ryan, en av grundarna av stiftelsen Tillväxt Stockholm och ansvarig för etableringen av Tillväxt Botkyrka.

Kevin Ryan

CEO

073-950 24 13

kevin.ryan@tillvaxtbotkyrka.se

Kevin är en av grundarna av stiftelsen Tillväxt Stockholm och är ansvarig för etableringen av Tillväxt Botkyrka. Civilekonom med bakgrund från Unilever, Fryshuset och 10 år som entreprenör och grundare till THREAD AB med fokus på management consulting och värderingsstyrt ledarskap. Kevin är född i USA och uppvuxen i Kanada.

Saide Hanna, förutom att bygga starka relationer till kandidaterna som är arbetssökandeoch pusha dem i sitt arbetssökande är Saide kontorsansvarig för Tillväxt Botkyrka och har administrativa uppgifter kring ekonomi. 

Saide Hanna

Rekryterare

0720618130

saide@tillvaxtbotkyrka.se

Saide har ansvaret för att bygga ett nätverk av arbetssökande i Botkyrka. Saide är född och uppvuxen i Syrien. Hon är grundskolelärare i botten och har utöver det en utbildning i ekonomi, löner och administration. Sen hon kom till Sverige har hon jobbat inom vården, som vårdbiträde, med redovisning på en redovisningsbyrå och även en tid som lärare. Förutom att bygga starka relationer till kandidaterna och pusha dem i sitt arbetssökande är Saide kontorsansvarig för Tillväxt Botkyrka och har administrativa uppgifter kring ekonomi. 

Bengt har rollen som senior affärsutvecklare i Tillväxt Botkyrka och jobbar tillsammans med entreprenörerna i Botkyrka med deras tillväxtresa.

Bengt Waldemarson

Affärsutvecklare

0706-18 01 30

bengt@tillvaxtbotkyrka.se

Bengt har rollen som senior affärsutvecklare i Tillväxt Botkyrka och jobbar tillsammans med entreprenörerna i Botkyrka med deras tillväxtresa. Han driver parallellt konsultföretaget Relationera AB och varit entreprenör och företagare senaste 15 åren med fokus på att skapa tillväxt för företag och organisationer. Har senaste 25 åren haft roller som VD, säljchef, marknadschef, varumärkeschef och projektledare. Bengt är född och uppvuxen i Granö i Västerbotten men har bott i Stockholm i över 30 år.

Max är ansvarig för Tillväxt Botkyrkas olika rekryteringserbjudanden vilket innefattar långsiktiga satsningar för att möta kompetensbehovet i kommunen. 

Max Lauritzen

Rekryteringsansvarig

073-078 16 71

max@tillvaxtbotkyrka.se

Max är ansvarig för Tillväxt Botkyrkas olika rekryteringserbjudanden vilket innefattar långsiktiga satsningar för att möta kompetensbehovet i kommunen. Han har tidigare drivit eget företag i mediabranschen i 7 år där han hjälpte företag och organisationer kommunicera med hjälp av film. Efter det studerade han entreprenöriellt ledarskap på Kaospiloterna, en skola uppmärksammad av bl.a. Harvard Business Review. Max är född och uppvuxen i Stockholm.

Hampus arbetar med att stötta Botkyrkas entreprenörer i rekrytering av ny personal. Hur vi hittar de

Hampus Löwstedt

Rekryteringskonsult

072-061 61 31

hampus@tillvaxtbotkyrka.se

Hampus arbetar med att stötta Botkyrkas entreprenörer i rekrytering av ny personal. Hur vi hittar de kandidater som kan få tillväxtföretagen att växa. Kandidater med rätt kompetens och drivkraft. Hampus är personalvetare från Stockholms universitet. Under hela sin studietid arbetade Hampus parallellt som rekryterare/researcher för HCM Partner AB. Utöver studier och jobb var Hampus också med och grundade Stockholms Universitets personalvetarförening (STHLMUP). Hampus är född och uppvuxen i söderort, Stockholm.

Maria har varit med sen uppstarten av Tillväxt Botkyrka. Hon är den som införde ett agilt arbetssätt

Maria Idebro

Affärsutvecklare

073-233 36 65

maria@tillvaxtbotkyrka.se

Maria kan hjälpa dig med ren affärsutveckling eller frågor kopplade till ledarskap. Maria är Civilingenjör i Farkostteknik i grunden med över 15 års erfarenhet av ledarroller inom IT-branschen på företag som Scania, HiQ, H&M och Ericsson. Maria är född och uppvuxen i Nyköping. Bor sedan 1998 i Stockholm.

IMG_0201.JPG

Erik Dreborg

Affärsutvecklare och rekryteringskonsult

070-764 66 26

erik@tillvaxtbotkyrka.se

Som senior affärsutvecklare har Erik ansvar för kontakten med Botkyrkas entreprenörer för att hjälpa dem att utvecklas och växa. Erik har lång erfarenhet av att driva bolag och har varit VD för ett rekryteringsbolag under de senaste 12 åren. Att tänka kreativt är en av de förmågor som hjälpt Erik under åren som företagare. Erik är född och uppvuxen i Stockholm

IMG_4018.jpg

Magnus Berg

Affärsutvecklare och rekryteringskonsult

070-329 22 88

magnus@tillvaxtbotkyrka.se

Magnus har tidigare varit VD i kommunikationsbranschen.  De senaste sju åren har han ägnat åt att minska sysselsättningsgapet på arbetsmarknaden via bredare rekrytering, effektivare inkludering och utbildning. Med Magnus kan du bland annat prata om säljande kommunikation. Han vet hur man med hjälp av kommunikation får fart på sina affärer.