Rådgivare

Rådgivare är företag som genom sin kompetens vill bidra till att företagen i Botkyrka växer.

Om du har ett företag i Borkyrka och har ett avtal med oss kan du få tillgång till kostnadsfri rådgivning från bland andra:

Akira redovisning

Redovisningsbyrå - bokföring och redovisning

Akira redovisning kan:

- Stötta dig i att förstå ekonomiska rapporter

- Ge dig rådgivning inför kontakt med bank och/eller investerare

- Hjälpa dig att sätta upp och följa upp bolagsmål efter t.ex. nyckeltal från branschen

www.akira.se

Magnus Josephsson

Experter på offentlig upphandling.

Magnus Josephsson kan:

- Hjälpa dig med råd kring offentliga upphandlingar

www.magnusjosephson.se

Swedbank

Swedbank kan:

- Ge dig oberoende rådgivning kring dina befintliga eller tilltänkta lån och hur du ska prata med banken.

www.swedbank.se

Sigma Industry

Konsulttjänster inom bland annat processteknik, automation och produktionsteknik.

Sigma Industry kan bland annat:

- Ge dig rådgivning kring tekniska inköp (inom industri)

- Ge dig rådgivning kring CE-märkning

www.sigmaindustryeastnorth.se

Culture by Design

Konsulttjänster, kurser och rådgivning för att skapa en vinnande företagskultur.

Culture by Design kan bland annat:

- Ge dig rådgivning kring hur du bygger en företagskultur som hjälper dig att attrahera och rekrytera medarbetare, förbättra de finansiella resultaten och bli mindre personberoende.

www.culturebydesign.se

Unifaun

Unifaun är den ledande leverantören av TA-system i norra Europa och utgör på så sätt en central del i europeisk logistik.

Unifaun kan bland annat:

- Hjälpa dig göra en framtidsspaning inom logistikområdet och hur det påverkar din verksamhet.

www.unifaun.com

Tema Utbildning

Utbildningsleverantör, främst inom bygg.

Tema Utbildning kan bland annat:

- Ge dig rådgivning kring utbildningsplan för anställda och vägleda bland de utbildningar som finns tillgängliga

www.temautbildning.se/

Följande företag har också bidragit med sin kompetens i utvecklingen av Tillväxt Botkyrkas verksamhet och på så sätt bidragit till att fler jobb skapats i Botkyrka:

Standardupplägget är att en rådgivare committar till att erbjuda 40 timmars kostnadsfri rådgivning per år. Som en del i Tillväxt Botkyrkas nätverk får man då synas i våra kanaler, delta i nätverksträffar men framförallt möjligheten att engagera anställda runt någonting meningsfullt.