Ren Bemanning - restaurang & lager

Ren Bemanning Stockholm Ab hyr ut personal för kortare eller längre perioder till ditt företag när du har akut personalbrist, sjukdom, semesterperioder, helger eller vid tillfälliga arbetstoppar.

Vi åtar oss uppdrag inom hotell och restaurang samt lager och uppackning. Personal finns

tillgängliga för längre eller kortare uppdrag. Om du behöver en eller flera ersättare vid enstaka dagar och tillfällen eller under längre perioder kan vi träffa en överenskommelse och sedan är problemet löst.

Vi kan stå till tjänst med kort varsel, oftast inom några timmar ifrån det att du beställer, vi har personal redo på plats att utföra ett effektivt arbete allt enligt kundens önskemål.

Tjänster som vi kan hyra ut personal till: städpersonal, restaurangbiträden, serveringspersonal, kockar, kallskänkor, hovmästare, bartenders, restaurangbiträden, frukostvärdinnor, runners, diskare, Lager och produktion.

Specialerbjudande: För dig som är medlem i tillväxt Botkyrka: första bokning så har du 50% avdrag av hela summan med mycket mer.