Rekrytering & Bemanning


Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag med 20 års erfarenhet i branschen som sedan starten förmedlat jobb till över 130 000 young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären.

Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Academic Work grundades 1998 av tre studenter, däribland vår nuvarande koncernchef Johan Skarborg, som såg näringslivets behov av personal som ett ypperligt tillfälle att hyra ut studiekompisar. Ett pannrum på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm fick fungera som ett första kontor.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med nöjdast kunder i branschen sedan 2011 enligt Svenskt Kvalitetsindex och är idag det näst största bemannings- och rekryteringsföretaget på tjänstemannasidan i Sverige.

Vi hjälper dig med rekrytering inom en mängd olika affärsområden, exempelvis inom teknik, IT och ekonomi. Bemanning är ett samlingsnamn för att hyra personal och kompetens och passar bra om ditt behov av personal varierar som vid exempelvis vid en arbetstopp, organisationsförändring eller vakans. Blir ditt behov mer långvarigt kan du när som helst rekrytera över medarbetaren.


Erbjudande till bolag i Tillväxt Botkyrkas nätverk: Som tillväxtbolag får du ett unikt erbjudande med 20% rabatt på din första rekryterings -eller bemanningslösning.

t-asset.png
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - svarta cirkeln

Tillväxt Botkyrka är ett icke-vinstdrivande initiativ i samarbete med Botkyrka kommun