• Hampus Löwstedt

Rekrytering för mindre ägarledda företag

Karisma Rekrytering AB är en Botkyrkabaserad leverantör av rekryteringshjälp (inte personaluthyrning) som hjälper dig att hitta rätt personal som passar in i gruppen. Karisma startades 1999. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med mindre och medelstora ägarledda företag, som ännu inte har en egen personalavdelning.

Vanliga tjänster som vi hjälper till att rekrytera är: Administratörer, receptionister, ordermottagare, ekonomer och säljare.

Karisma Rekrytering är kända för att hitta medarbetare med rätt personliga egenskaper som passar in på den nya arbetsplatsen och gör ett bra jobb. Karisma har flera exempel på företag som vi har hjälpt att rekrytera över lång tid - från när de var små, till stora och ekonomiskt starka marknadsledare.

Erbjudande till bolag i Tillväxt Botkyrkas nätverk: Karisma erbjuder 25% rabatt på första rekryteringsuppdraget!

6 visningar